Betöltés...

Legjobb otthoni munka

Ár: 200.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
TrafficMonsoon - nemzetközi hirdetési és profit megosztó webes felület. Gyors a reklám vásrlási lehetőség, és a kifizetések feldolgozása is max. 24 órán belül megtörténik. Részesedés 110% -ig

2014 októbere óta üzemel a TrafficMonsoon oldal. Viszonylag rövid időn belül összejön min.2 $, amelyet azonnal ki is kérhetsz, ha akarsz.
Naponta min. 10 hirdetést kell megtekinteni a " START SURFING " menüben ahhoz, hogy másnap megkapjad a refek utáni jutalékod. A hirdetések 1-2 centesek és ugyan annyit kapsz a referáltjaid kattintásaira is. Ezek a hirdetések az " ACCOUNT " menüben találhatóak. Hogy mennyit érnek ezek a hirdetések egyenként számszerűleg be vannak írva a zöld téglalapokba.
A fizetett hirdetéseket 20 illetve 30 másodpercig kell nézni, attól függően hogy 1 centes vagy 2 centes a hirdetés.
A nap folyamán bármikor jelenhetnek meg plusz fizetett hirdetések (zöld téglalappal jelöltek). Érdemes többször is benézni az oldalra, mert érvényességük lejárhat! Instant kifizetés PayPal, STP és Payza számlára.
ITT REGISZTRÁLHATSZ kattints az alábbi linkre: https://trafficmonsoon.com/?ref=sipy28

weboldalamon bővebben:http://trafficsipy.webnode.hu/


További részletek magyarul, regisztrációs segédlet és videó magyarul az alábbi linken:https://www.youtube.com/watch?v=llrE7FlzVyc
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Ágasegyháza
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Otthoni munka
 
Eddig megtekintették 587 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Legjobb otthoni munka" című hirdetést látja. (fent)