Betöltés...

Junior IT mérnök pozícióra keresünk csapattagot

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
8 éve stabilan működő, közép- és nagyvállalati megbízókkal rendelkező, alapvetően informatikai biztonsággal foglalkozó cégünk felvételt hirdet Junior IT mérnök munkakörbe!

A leendő kollégával szemben legfontosabb elvárások a TCP/IP hálózatok alapos ismerete, jogosítvány és megbízható angol nyelvtudás. Ezen felül olyan képességek megbízható birtoklása is kiemelt fontosságú, mint a jó kommunikációs képesség (ügyfelekkel kapcsolattartás, későbbiekben előadások és szakmai oktatások tartása, rendszerbemutatók - demók telepítése és prezentálása az ügyfelek képviselői felé), a kiemelkedő problémamegoldó képesség (gyors, hatékony helyzetfelismerés, elsőrangú hibaelhárítás), a logikus és precíz munkavégzés (hiszen egy-egy rendszerben nem várt változtatás komoly leállásokat okozhat).

A világ élvonalába tartozó gyártók hardver es szoftver rendszereivel dolgozunk, kis méretű, ütőképes csapattal hatékony és pontos szolgáltatásokat tudunk kivitelezni. Ha e csapathoz tartozol, sok és változatos - de mindenképp felelősségteljes munkát és tapasztalatot szerezhetsz, önállóságodat teheted próbára de mellette a társaid támogatását és bizalmát is kapod. Előnyt jelent bármilyen releváns szakmai tapasztalat (hálózati / biztonsági), több operációs rendszer adminisztrátori szintű ismerete, valamint a VMware környezetekben szerzett szakismeretek.

A pozícióról részletesen, továbbá kapcsolatfelvétel http://www.itsun.hu/karrier

Várjuk jelentkezésedet!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: IX. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Informatikai
Szükséges végzettség: Felsőfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Junior IT mérnök
 
Eddig megtekintették 419 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Junior IT mérnök pozícióra keresünk csapattagot" című hirdetést látja. (fent)