Betöltés...

100% home office

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Otthonról végezhető internetes munka. Itt nem kell fizetni senkinek, sem most sem később viszont időt és munkavégzést igényel. Semmilyen képzettség és tapasztalat nem szükséges de érteni kell a készülékekhez és valamennyire az online világhoz ugyanis bármilyen készüléken végezhető amin van internet. Napi 3-10 dollár kereshető a beletett időtől és munkától függően. Akit érdekelnek bővebb információk írjon emailt. onlinemunka74@gmail.com


A munkáról: Be kell regisztrálni 1 weboldalra ahol rengeteg elvégezhető feladat van változó összegekért.

Elsősorban mindenkit a Time Wall nevű oldal fog érdekelni a beregisztrált oldalon belül ahol el kell végezni feladatokat.

Miből állnak ezek a feladatok? Javarészt blog és reklám nézegetős feladatok amit a munkaadó kérése szerint kell igazolni ezek munkaadótól függően változnak. Pl. Képernyő kép készítése 1 reklámról amire kattintani szeretnénk és másolni a reklám oldalról az első bekezdést. Ezeket variálják többnyire van aki a kapcsolat részről is kér első bekezdést van aki url-t kér stb. Még előzményekről is szoktak képet kérni Fontos kiemelni,hogy nem az ön előzményeire kiváncsi hanem kizárólag az elvégzett feladatról pl: nyisson meg 6 blogot tartózkodjon mindegyiken 1 percet stb... Erről kell az előzmények képet elkészíteni a meglátogatott blogokról.

Másod sorban vannak kérdőíves feladatok de azt csak akkor ajánlom ha épp nincs a Time Wall-on elvégezhető feladat mert sokkal lassabb a kérdőíves rész, és a legtöbbre általában nem is fogunk megfelelni.

Harmad sorban rengeteg egyéb feladat van amit tetszés szerint lehet mellőzni vagy kipróbálni.

Mindenki a Time Wall-on dolgozik és többnyire játék skinekre vagy játékon belüli passokra stb szokták költeni az itt megkeresett pénzt. Kilehet venni igazi pénzben is paypalra.

Ami fontos itt nem kell befizetni viszont foglalkozni kell vele van amikor rengeteg feladat van és van amikor kevesebb de a nap 0-24 órájában jelennek meg elvégezhető feladatok. Így ha egyik pillanatban nincs 1-2 órán belül megint lehet pár db.

Az oldalra itt lehet regisztrálni: https://freecash.com/r/882d544e13

Aki nem igazodik el nyugodtan kérdezzen segítek az elindulásnál feltétel nélkül.

Természetesen kérdés nélkül is bele lehet kezdeni és felfedezni,hogy mennyit lehet ezzel keresni és mennyire éri meg foglalkozni vele. Igazából havi vagy akár heti pár 10000 ft-ot lehet belőle kiszedni beletett időtől függően játékokra vagy akár bevétel kiegészítésként.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVIII. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Informatikai
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Vezető
 
Eddig megtekintették 507 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "100% home office" című hirdetést látja. (fent)