Betöltés...

Keress pénzt vásárlásaid után

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A keleti gyógyászatban évezredek óta nagy tisztelettel tekintenek a ganodermára, mely a legkülönfélébb betegségek gyógyítására alkalmas.
A DXN cég ezt a különleges gyógynövényt adja hozzá a legjobb minőségű brazil Arabica kávéhoz. A ganoderma kávét a világ 180 országában több mint 6 millió ember fogyasztja. A cég 25 éve van a piacon, Európában 2009. márciusában jelent meg, magyarországi központtal.
A kutatás és fejlesztés a DXN küldetése, hogy biztosítsa a csúcsminőségű termékek gyártását. Malajziában a direkt értékesítési kategóriában az első, és az ázsiai térség vezető MLM cége, de világviszonylatban is a jelentős 22. helyen tartják számon! A világ legnagyobb ganoderma termelő vállalata, a saját ültetvényein termesztett ganodermát a saját gyáraiban dolgozza fel és a saját hálózatán belül értékesíti.

Gondold csak végig, hány ismerősöd, rokonod, barátod kávézik? Légy Te is munkatársunk, fogyaszd és ajánld tovább a DXN kávéit és minden általad csatlakoztatott törzsvásárló fogyasztása után jutalékot kaphatsz.

Az INGYENES regisztrációval Te is a DXN tagja lehetsz, így 20-25%-kal olcsóbban, törzsvásárlói áron kipróbálhatod a DXN Ganoderma gomba tartalmú kávéit és egyéb termékeit!
Ingyenes regisztráció itt:
https://www.dxn2u.eu/pws/310010279

További információért vedd fel velem a kapcsolatoz.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Kiskőrös
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: -
 
Eddig megtekintették 1021 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Keress pénzt vásárlásaid után" című hirdetést látja. (fent)