Betöltés...

Dropshipping munka-E-kereskedelem-saját nemzetközi webáruház

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kedves leendő Üzlettárs!
Csatlakozzon Sikeres Csapatunkhoz és segítünk Sikeressé válni! Szeretnénk megismertetni a világ legnagyobb bevételével kecsegtető lehetőségével. Önnek is lehet Franchise rendszerben egy saját nemzetközi webáruháza, jelenleg 1700 termékkategóriában és közel 600000 termékkel feltöltve. Havi költségektől mentesen, bonyolult háttérfeladatok és kötelezettségek nélkül. Akár saját domain névvel, logóval, kinézettel és akár a saját termékeit is felrakhatja.
Kérem, hogy első lépésként olvassa el, hogy mi mindent kap, amennyiben a világ legdinamikusabban növekvő és a legnagyobb forgalmú üzletágában tevékenykedik. Ezek után megtudhatja, hogy mik azok a tevékenységek és költségek, amelyeket a Cégünk átvállal Ön helyett, melynek köszönhetően semmilyen havi költsége nincsen és egyedüli feladata nem más, mint a Saját Nemzetközi Webáruház népszerűsítése bármilyen módon, az egész Európai Unióban.
Regisztráljon kötelezettségmentesen és felveszem Önnel a kapcsolatot.
https://semi25.freedomxpressglobal.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VII. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: dropshipping munka - E-kereskedelem
 
Eddig megtekintették 796 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Dropshipping munka-E-kereskedelem-saját nemzetközi webáruház" című hirdetést látja. (fent)