Betöltés...

Internetes pénzkereset

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Tisztelt érdeklődő!

A munka napi 10 percet vesz igénybe. Nincs szükség hozzá szakértelemre. Aki foglalkozik PTC vagy hasonló internetes oldalakkal, annak ezt is megéri csinálni.

A Smart-Contracts menüben kell 5 kattintást végezni, a Videos menüben megnézni 3 db 1 perces videót és a Free menüben napi 5x pörgetni. 1 óránként van rá lehetöség. Minden műveletért kapunk 1 pontot, amivel a szint növekedést hozzuk létre. minden pont 1 % növekedés. Szintlépéskor kapunk 2 Gramot. A Referrals menüben lehet meghívni embereket. Minden meghívott után kapunk 5 Gramot és minden szintlépése után 10 pontot. Akkor kapjuk csak meg a meghívási jutalmat, ha aktív státuszt ér el a meghívottunk, amit a 2 Level elérésével jön létre. Ezt kb. 10 nap alatt el lehet érni. 500 Gramtól lehet kikérni az összeget a Withdrawal menüben.

Ha felkeltette a hirdetésem az érdeklődést regisztrálj az alábbi linkre: https://GramFree.cc/?r=3835015
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: X. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Internetes pénzkereset
 
Eddig megtekintették 197 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Internetes pénzkereset" című hirdetést látja. (fent)