Betöltés...

Archivált hirdetés!

Hasonló hirdetések

Tanácsadói munka.

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Cégünk, hosszú távú stabil jövedelmet kínál. Szabad időbeosztás, ingyenes csatlakozás, ajándékok, tréningek. Nem kell terméket értékesíteni. Feladatunk a törzsvásárlók, munkatársak csatlakoztatása saját web áruházunkba. 23% kedvezménnyel juthatnak napi használatos termékekhez és további akciókhoz. Nem a boltban hanem, a saját web áruházunkból rendelnek. Káros anyag mentes, környezet barát higiéniai termékek, tisztítószerek nagyon kedvező árakon! Részesedj a profitból Te is! Légy a világ 32. helyezett vezető vállalatának tagja! Jelentkezés üzenetben elérhetőséggel (Telefon szám)
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 150.000 Ft
Település: Debrecen
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Tudomány
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Tanácsadó
 
Eddig megtekintették 86 alkalommal
Tanácsadói munka.
Lehetőségek
Megosztók

Munka rovaton belül a(z) "Tanácsadói munka." című hirdetést látja. (fent)Magyarországi munkák

A belföldi munka rovat főbb tartalma: Adminisztrációs munka (titkárnői állás), Banki Biztosítási munka, biztonsági őr állás, Egészségügyi állás, Építőipari -, Informatikai -, könyvelői állás, és sok más egyéb online álláshirdetés.

TIPP: Állásinterjúra is vigye magával fényképes önéletrajzát.