Betöltés...

Otthoni könnyű pénzkereset

Ár: 0 Ft

Tisztelt álláskereső! A lényeget mondom! A Covid-19 miatt szinte egy pillanat alatt alakult át az egész világ működése és ezzel együtt kényszerűen az emberek szokásai is megváltoztak.
Sokkal többen vannak otthon, mint kettő vagy egy éve, így az otthon végezhető pénzkereső tevékenységek köre is drasztikusan átalakult.
Mit okos csinálni? Keresgéljünk a hagyományos lehetőségek között vagy próbáljunk túllépni berögződéseinken és keressünk új lehetőségeket, amik éppen a vírus-helyzet miatt törnek előre rohamosan? Én ez utóbbira szavaznék. Miért? Mert megéri alkalmazkodni!
Az általam kínált "munka" egyszerűbb bárminél, amit eddig csináltam és szórakoztatóbb is egyben. Nem kell hozzá semmilyen szaktudás, nyelvismeret és semmi más, csupán egy kis érdeklődés és nyitottság. A lent megadott címet kimásolva vagy rákattintva jelentkezhet a munkára és a gyakori kérdések menügomb alatt minden apró kérdésére részletes választ kap illetve talál!.:
https://start.orszagospanel.hu/?campaign=pt44
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)
http://mop.hupont.hu/
Tulajdonságok
Település: X. kerület
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Adminisztrációs
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: vezető
 
Feladás dátuma: 2024.03.07
Eddig megtekintették 2043 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Otthoni könnyű pénzkereset" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: xyxyxy11234