Betöltés...

automata gépsor üzemeltetése - ingyen szállás

Ár: 300.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Tudod mi a pneumatika? Játszottál már vele? És a gépészet mechanikai ágához hogy viszonyulsz? Ismerős ez is?

Ha igen, akkor azt mondom: nettó 300.00.- Ft/hó csak az alap! Ehhez jön ez meg az, és máris nettó 340.000 körül vagyunk! De ekkor még nem említettem a már próbaidő alatt is juttatott cafetériát, az ingyenes kulturált szállást, az utazási támogatást stb.

Nem! Nem kell mérnöknek lenned, elég a középfokú végzettség, csak legyen némi jártasságod a fent írt témákban, minek eredményeként nem jössz zavarba, ha vacakol az automata gépsor, mert tudod, hogy hova kell ütni a nagykalapáccsal. Aztán ha megkér a mérnök úr, gyártásindításhoz beállítod a gépet, közreműködsz a technikai fejlesztésekben, mellesleg precízen vezeted a gyártási és karbantartási dokumentációt úgy, hogy a munkád során boldogan használod a számítógépet.

Ha mindez fekszik neked és azért sem orrolsz meg, ha majd felajánlják az előrelépést a szakmai hierarchiában, továbbá hagyod, hogy a saját költségükön képezzenek, akkor hívj fel, de - mivel nem mindig tudom felvenni a telefont -, jobb, ha dobsz egy SMS-t ide: 06 30 616 5688, vagy egy e-mailt ide: gelimi2020@gmail.com. A lehető legrövidebb időn belül reagálok és még egy csomó információt elmondok.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Tatabánya
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szakmunka
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: gépsor üzemeltető
Extrák: ingyen szállás, cafetéria, utazási támogatás, ingyen étkezés
 
Eddig megtekintették 419 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "automata gépsor üzemeltetése - ingyen szállás" című hirdetést látja. (fent)