Betöltés...

betanított munka + ingyen szállás + extrák

Ár: 210.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Munkát keresel Magyarországon? Akkor néhány alapvető kérdést kell megválaszolnod magadnak. Ha pedig megválaszoltad, rájössz, hogy amit én ajánlok, az pont megegyezik a válaszaiddal, vagyis éppen ilyen munkát kerestél. Tehát a kérdések, majd a válaszok:
Hogy ne raboljam az idődet, a kérdésekre itt röviden - de ha érdekel, szóban telefonon (0630 616 5688) bővebben – válaszolok:
1. Mi a munka, a munkarend, mit kell dolgozni? Könnyű, vagy meg kell szakadni?
Mivel több állást is tudok ajánlani, erre a válaszom vagylagos: kettő, vagy három műszak, 5+2-es, vagy 6+2-es munkarend, 8 órás, vagy szünettel, illetve túlórával hosszabb műszak. Mindegyik esetben operátori – vagyis összeszerelő – munkát kell végezni. Sehol nem kell megszakadni, de az nem működik, hogy „ledőlök egy kicsit, amikor gondolom”.
2. Milyenek a munkakörülmények?
Egyszerűen: európaiak, ami nem csak elvárható manapság, hanem a munka törvénykönyve is kötelezővé teszi a munkáltató számára.
3. Mennyi pénz landol a számlámon havonta?
Legalább nettó 200-220 ezer forint. Ez a munkahelytől, a műszakbeosztástól, és főleg a hozzáállásodtól függ.
4. Milyen és mekkora értékű pluszjuttatásokkal teszik könnyebbé az életemet?
A többletjuttatások értéke a fizetés mellett is jelentős. Ha az ingyenes szállást nem is vesszük figyelembe, a cafetéria, az ingyenes, vagy nagyon kedvezményes étkezés, az utazási támogatás és egyebek, csak boldogítanak. Ezek részletei gyáranként eltérők, de mindenhol vannak.
5. Milyen a szállás? Nyolc emeletes, kívül belül szürke szocreál tömegszállás húszágyas szobákkal, vagy emberi léptékű, mondjuk szélessávú ingyen WIFI-vel?
A kérdésben a válasz egy része: nem tömegszállás és a főzési, mosási, parkolási lehetőség mellett valóban van szélessávú ingyenes WIFI is. A szállást biztosító cégnek Esztergomban több mint harminc ingatlana van a dolgozók európai színvonalú – a pihenést maximálisan garantáló – elhelyezésére, ahol hárman laknak egy szobában és a párok külön szobát kapnak.
6. És a munkaviszony? „Okosban csináljuk”, vagy a magyar munka törvénykönyve szerinti, határozatlan idejű, minden adókedvezményt, szabadságot és táppénzt biztosító, a nyugdíjba is beszámító munkajogi jogviszony?
Szintén a kérdésben a válasz: nem „okosban csináljuk”, hanem a magyar munka törvénykönyve szerinti, határozatlan idejű, minden adókedvezményt, szabadságot és táppénzt biztosító, a nyugdíjba is beszámító munkajogi jogviszony.
7. Kigyúrt egyetemi tanárnak kell lennem, hogy felvegyenek?
Nem kell súlyemelőnek és akadémikusnak lenni, ez betanított munka, elég, ha elvégezted a nyolc osztályt és elmúltál tizennyolc éves. Majd megmutatják, mit kell csinálnod. Menni fog!
+1 Hol? Esztergom, Tatabánya, Balassagyarmat. A szállás Esztergomban.

Ha érdekel a dolog, itt érsz el: 0630/616-5688; gelimi2020@gmail.com.

Csak csörögj rám, visszahívlak, mert a fentieken kívül még sok mindent kell elmondanom és nyilván vannak to
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Esztergom
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: operátor - összeszerelő
Extrák: ingyen szállás, kedvezményes étkezés, utazási támogatás, fiz
 
Eddig megtekintették 519 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "betanított munka + ingyen szállás + extrák" című hirdetést látja. (fent)