Betöltés...

összeszerelő munka + ingyen szállás + extrák

Ár: 240.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Ezt ne hagyd ki! Én már belevágtam, méghozzá igazán jó pénzért (bár nem ezért, hanem a dicsőségért teszem), ráadásul az ingyenes szállás előnyeit élvezve csinálom:
- legalább nettó 210.000 – 240.000 Ft-ot utalnak minden tizedikén a számlámra, ha rendesen látogatom a gyárat három műszakban, miáltal megkapom a műszakpótlékot (pl. éjszakára az alapbér 30 százalékát), hiányzás híján kiérdemlem az alapbér 10 százalékát kitevő jelenléti bónuszt, továbbá vállalom a 6+2-es munkarendet, vagyis folyamatosan hat nap munka majd két nap pihi.
- a fizuhoz jön még havonta 10.000.- Ft cafetéria már a hat hónapos próbaidő alatt is
- ha ott lakom, ahol a gyár van, fizetik a helyijáratos bérletemet
- ha máshol, akkor rendelkezésemre áll a céges busz ingyenesen, vagy beköltözöm az Esztergomban lévő színvonalas ingyenes szállásra, ahol két másik munkatársammal fogok együtt lakni. Ha valaki a párjával jön dolgozni, akkor külön szobát kapnak. (Ez engem még nem érint, bár nem csak okos, tehetséges és szorgalmas, de ráadásul szép is vagyok. Csak mondom.) A szállásról céges busz visz naponta dolgozni, ráadásul meló után vissza is hoznak. Hát nem király!?
- a munkahelyen kedvezményesen biztosítják az étkezést 600.- Ft/menü ellenében
- ha ledolgoztam öt napot, már kaphatok ötezer forint előleget, de nagyon rafináltak, ezt ugyanis majd levonják a fizetésemből (Ez szerintem is szívtelenség, de hát ilyen kegyetlen a világ, mit tegyek?) Ezt követően minden ledolgozott hét után tízezer lehet az előleg.
- a munkaidő nyolc óra, kétszer van szünet, de ekkor sem lehet rágyújtani.
- lehet kötelező túlóra is, de korrekt módon kifizetik. Amúgy meg nem gond, mert dolgozni jöttem. (Atyám, miket nem mondok!)
- hazautazási támogatást azért adnak, hogy visszagyere, ha hazamentél. A busz- vagy vonatjegy árának 86 százalékát térítik meg, de ha autóval mész haza, beszállnak a benzinpénzbe.
- általános iskolai végzettségnél nem kell nekik több, csak annyit kérnek, légy korrekt, mert ők is tényleg azok
- könnyű fizikai munka, elektromos autók töltőkábeleit szereljük össze, nem kell megszakadni, de persze azért többet várnak el, mint mondjuk egy albán hegyipásztor mélázása.

Ha érdekel, hívd fel ezt a számot, vagy írj egy e-mailt. Az is elég, ha megcsörgetsz, vagy dobsz egy sms-t, amint tehetem, visszahívlak. Jöhettek párban is, hisz úgy szép az élet! +36 30 616 5688; gelimi2020@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Tatabánya
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: operátor - összeszerelő
Extrák: ingyen szállás, kedvezményes étkezés, utazási támogatás, fiz
 
Eddig megtekintették 3704 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "összeszerelő munka + ingyen szállás + extrák" című hirdetést látja. (fent)