Betöltés...

Online munka

Ár: 500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szeretettel Köszöntlek kedves olvasóm!
8800 forint sokpénz ugye? pláne a mai válságos időben.és különben is Ki vagy te? kérdezhetnőd: miért bízzak benned hogy ennyi pénzt adjak neked?
Én erre annyit mondok:🙇‍♂️ Igazad van. Ki szeretném érdemelni a bizalmadat Cégünk nevében, hogy méltóak vagyunk rá, hogy mellettünk dönts.
Hogy valós pénzkeresetet nyújtunk ügyfeleink számára mind azon túl, hogy egy szuper biztonságos és rendkívül Dizájnos online piacteret hoztunk létre, ahol kapsz egy saját önnáló standot. nem csak egy profilt, egy webboltot!
ha most regisztrálsz, mint egy honoráriumként adunk neked 100000 forint marketing bónuszt amit az oldalon használhatsz el, termékeid és üzleted promotálására, illetve minden csatlakozó után aki általad kerül a rendszerbe 50 százalék jutalékot adunk!
figyelj, ez nagyon fontos AZ ELŐREGISZTRÁCIÓ LEZÁRTÁVAL EZ A SZÁM 20%RA CSÖKKEN, ÉS A MARKETINGBÓNUSZT SE ADJUK!
2 hétig teszteld ingyen, hívd meg barátaid, keress pénzt. ha 2 hét múlva úgydöntesz, hogy nem ezt kerested, egyszerűen egy virtuális kézrázással búcsútveszünk egymástól. ha pedig tetszik, Részünkről a szerencse és megtiszteltetés Veled dolgozni!
részleteket kérd attól, akinél ezt a hirdetést olvasod.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVI. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Média
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: Vezető
 
Eddig megtekintették 234 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Online munka" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: