Betöltés...

Iskolai büfé üzemeltetése

Ár: 50.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A belváros szívében található Pesti Barnabás Élelmiszeripai Technikum és Szakképző Iskola pályázatot hirdet az intézmény iskolai büféjének működtetésére.
Szerződés időtartama: 2020.09.01-2021.06.15-ig
A büfé berendezésének, eszközeinek biztosítása, a kereskedelmi tevékenység folytatásához szükséges engedélyek, bejelentési kötelezettségek, az alkalmazottak képzettségének, valamint egészségügyi alkalmasságának ellenőrzése, a büfé karbantartásának, takarításának biztosítása a pályázó kötelessége.
A meghirdetett helyiség használatához szükséges közműszolgáltatásokat a bérbeadó térítésmentesen biztosítja.
A pályázatból kizárásra kerül aki ellen csődeljárás, felszámolás van folyamatban, végelszámolás alatt áll, adótartozása van.
Pályázó tudomásul veszi, hogy a büfé a tanítási szünet alatt nem működik, egyéb időszakban a nyitva tartást a pályázó határozza meg azzal a megkötéssel, hogy tanítási idő alatt reggel 7.00 órától délután 15.00 óráig a nyitva tartás kötelező.
Pályázat benyújtásának helye:
Pesti Barnabás Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola
1062 Budapest, Andrássy út 63-65.
Határideje: 2020. augusztus 15.
A pályázatot egy eredeti és az eredetivel megegyező egy másolati példányban, cégszerű aláírással, zárt borítékban kell benyújtani. A borítékra kérjük ráírni: „Pályázat helyiségbérleti szerződésre”
Pályázat elbírálásának tervezett időpontja: 2020. augusztus 26.
A pályázathoz csatolandó: pályázati lap (név,cím,elérhetőség), és a fizetendő bérleti díj egy havi összegére tett ajánlat (áfa nélkül), valamint a büfé kínálatának részletes bemutatása, pályázó nyilatkozatai.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VI. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Vendéglátós
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: iskolai büfé üzemeltetése
 
Eddig megtekintették 2890 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Iskolai büfé üzemeltetése" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: