Betöltés...

Archivált hirdetés!

Borász-Pincetechnikus

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Az élet egyik legszomorúbb pillanata, mikor rájövünk, hogy a bor nem készíti el önmagát. Ezen felismerés nálunk viszonylag hamar bekövetkezett, így sok-sok-sok év óta magunk, családunk és alkalmazottaink kötelékében látjuk el az egész éves munkát a szőlészetben és készítjük el borainkat. E láncolatba keresünk most egy erős láncszemet a címben említett végzettséggel felvértezve.
Még mielőtt a jelentkezők hada megakasztaná e-mail szerverünket, fontos elmondanom, hogy relatíve kis borászat vagyunk és főnök már van. Én! :)
Az említett munkakör inkább olyan vezetőt kíván, aki felkarolja és csinálja is a teendőket. A munkásokat/idénymunkásokat irányítja, de közben a feldolgozóüzem, a környezet, az egész miliő összhangját rendben tartja, kezeli, szépíti, fejleszti.
Pincészetünk gépei magas minőségűek, igazi öröm dolgozni velük.
Ha úgy érzed olyan vagy aki meglátja a munkát, a borászkodásra hivatásként tekint, a terhelhetőség szinte lételeme, akkor ne habozz, fényképes önéletrajzzal jelentkezz hozzánk kollégának! Hosszútávú munkát és versenyképed bérezést kínálunk!
Ha a jó fizetés neked mégis másodlagos szempont, de a finom almát nagyon szereted, akkor számodra maga a mennyország leszünk! :)
Várunk csapatunkba!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 0 Ft
Település: Mozsgó
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: -
 
Eddig megtekintették 334 alkalommal
apróhirdetés
Lehetőségek
Megosztók

Munka rovaton belül a(z) "Borász-Pincetechnikus" című hirdetést látja. (fent)



Magyarországi munkák

A belföldi munka rovat főbb tartalma: Adminisztrációs munka (titkárnői állás), Banki Biztosítási munka, biztonsági őr állás, Egészségügyi állás, Építőipari -, Informatikai -, könyvelői állás, és sok más egyéb online álláshirdetés.

TIPP: Állásinterjúra is vigye magával fényképes önéletrajzát.