Betöltés...

Idősgondozót keresek sürgősen!

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
SÜRGŐSEN GONDOZÓT KERESEK 80 éves Édesanyám mellé hétköznapokon, napi hat órás elfoglaltsággal, reggel 8 óra - du. 2 óra között, JÚLIUS HÓNAPRA. Szüleim Budapest XVIII. kerületében élnek, Pestlőrincen, a Ferihegy vasútállomástól 2 percre.

Édesanyám korát meghazudtolóan tiszta gondolkodású, olvas, tévét néz, tájékozott. Sajnos mozgásában kissé korlátozott; ül, feláll, tesz néhány lépést, így segítségre szorul az öltözködésben, mosakodásban, az ennivaló feltálalásában és egyéb kiszolgálásában. Pelenkát használ. Járókerettel jár, a lakásban lassan, de jól mozog. Kijár a konyhába étkezni. Minden iránt érdeklődő, kedves teremtés.

Olyan gondozót keresek, aki kevés nyugdíját szeretné kiegészíteni, vagy esetleg idősebb aktív korú, de munkanélküli, aki minden plusz pénzkereseti lehetőségnek örül, és szereti az időseket. Bérezés megegyezés szerint, de kérem, vegye figyelembe, hogy lehetőségeink sajnos, korlátozottak.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVIII. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Egészségügyi
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: idősgondozó-ápoló
 
Eddig megtekintették 907 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Idősgondozót keresek sürgősen!" című hirdetést látja. (fent)