Betöltés...

Autó matricázó és dekoratőr szakmunkás:

Ár: 250.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
• Autó matricázó és dekoratőr gyakorlattal rendelkező munkatársat keresünk, azonnali mun-kakezdéssel.
• Feladatok: öntapadós vinil nyomatok kihelyezése kültéren és beltéren egyaránt, autófóliá-zás, autódekoráció, nagyméretű reklámfóliák felkasírozása, reklámtáblák, molinók elkészí-tése, felhelyezése, cégportálok teljes körű dekorációja, nyomdaipari utómunkák.
• Elvárások: több éves szakmai gyakorlat, mivel az autófóliázás az egyik legnehezebb feladat, és az egyes fóliák méregdrágák fontos kritérium a legalább 1 éves szakmai tapasztalat. Pre-cíz önálló munkavégzés, terhelhetőség, rugalmasság, csapatszellem, megbízhatóság. Fele-lősségteljes hozzáállás. B kategóriás jogosítvány előnyt jelent.
• Amit kínálunk: versenyképes bér megegyezés szerint, korrekt munkakörnyezet, munka- és védőruházat, utazási támogatás, stabil, hosszú távú munkalehetőség.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Vác
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szakmunka
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Autó matricázó és dekoratőr szakmunkás:
 
Eddig megtekintették 807 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Autó matricázó és dekoratőr szakmunkás:" című hirdetést látja. (fent)