Betöltés...

Pénzügyi szektorba keresünk értékesítőket

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Pénzügyi szektorba keresünk értékesítőket Budapest belvárosában elhelyezkedő irodánkba (jelenlegi helyzetben otthoni munkavégzésre is van lehetőség). Nem feltétel a szakmai tapasztalat, mert cégünk ingyenes átképzést biztosít azok számára, akik a 2 körös felvételin megfelelnek, és a próbaidőt megkezdhetik. Cégünk fő profilja bankfüggetlen hitelközvetítés (jelzáloghitel, személyikölcsön, babaváró, CSOK, stb.), nyugdíj- és szabadfelhasználású megtakarítások közvetítése, valamint független biztosítás közvetítés. Több pozícióba keresünk munkatársakat:
- igényfelmérő (ügyfelek élethelyzetének a feltérképezése, elképzeléseik pontosítása): 3-3 munkatársat keresünk fő- és mellék állásban
- értékesítő (szakmai tudás megszerzése után a lehetséges termékek bemutatása): 2-2 munkatársat keresünk fő- és mellék állásban
- csoport vezető (5-10 fős csoport felépítése és koordinálása, munkájuk megszervezése, szükséges képzések elvégzése után pályázható): 2 főt keresünk, akik főállásban keresnek munkát.
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal az ertekesitomunka.erdekel@gmail.com-on lehet. Kérjük a megcélozni kívánt pozíciót, illetve fő/mellékállási szándékot a tárgymezőben jelezni.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VII. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Banki / Biztosítási
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: Értékesítő
 
Eddig megtekintették 152 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Pénzügyi szektorba keresünk értékesítőket" című hirdetést látja. (fent)