Betöltés...

Fotós

Ár: 320.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Olyan fotóst keresünk, aki egyszerűen nem engedi ki a fényképezőgépet a kezéből, szakembernek minősül a saját területén, és megfelelő referenciákkal rendelkezik, imádja azt, amit csinál. Szükségünk van portré- és családi fotózásra szintúgy, mint rendezvényfotózásra esküvőkön, céges partikon, fogadásokon. A kezdeményezőkészség, a portfólió megléte egyben több megrendelést is jelent! Ez az állás egyetemi hallgatók számára is ideális.

Folytatás az oldalon: https://qjob.hu/info/executor

Idő- és munkabeosztás: kötetlen

Kifizetés: saját árlista szerint, és az elvégzett munka után garantált kifizetés.

Munkavégzés helye: lakhely és közvetlen környezete

A munkavégzés feltétele: regisztráció szakemberként a www.qjob.hu oldalon.

A Qjob.hu Magyarország 2019. decemberében indult online megbízás- és szakember közvetítője, amely összeköti a lakossági, üzleti megrendelőket a szakemberekkel. A nemzetközi és hazai tapasztalatok alapján létrehozott szakemberkereső korszerű megoldást kínál a kereslet-kínálat találkozására, a munkaerőhiányos szakterületeken is. A megrendelők összesen 16 fő kategóriában hozhatnak létre megbízásokat, legyen szó takarításról, futárszolgáltatásról, vízvezeték szerelésről, vagy akár grafikai munkáról. A Qjob.hu tapasztalt szakembereket keres!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: IX. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Média
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: Fotós
 
Eddig megtekintették 253 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Fotós" című hirdetést látja. (fent)