Betöltés...

Sofőr

Ár: 320.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Olyan sofőrt keresünk, aki jól ismeri a környéket, és több éves balesetmentes vezetési tapasztalattal rendelkezik. Megbízható, pontos, munkájára igényes, megrendelőkkel jól kommunikál, nem ijed meg az önálló munkavégzéstől, és valóban szereti azt, amit csinál.
Olyan mindennapi feladatok elvégzéséhez keresünk szakembert, mint például: a klasszikus sofőrszolgálat, személyszállítás, vagy autó szervizbe vitele, hazavezetése, stb.

Folytatás az oldalon: https://qjob.hu/info/executor

Idő- és munkabeosztás: kötetlen

Kifizetés: saját árlista szerint, és az elvégzett munka után garantált kifizetés.

Munkavégzés helye: lakhely és közvetlen környezete

A munkavégzés feltétele: regisztráció szakemberként a www.qjob.hu oldalon.

A Qjob.hu Magyarország 2019. decemberében indult online megbízás- és szakember közvetítője, amely összeköti a lakossági, üzleti megrendelőket a szakemberekkel. A nemzetközi és hazai tapasztalatok alapján létrehozott szakemberkereső korszerű megoldást kínál a kereslet-kínálat találkozására, a munkaerőhiányos szakterületeken is. A megrendelők összesen 16 fő kategóriában hozhatnak létre megbízásokat, legyen szó takarításról, futárszolgáltatásról, vízvezeték szerelésről, vagy akár grafikai munkáról. A Qjob.hu tapasztalt szakembereket keres!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: IX. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Logisztikai
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: Sofőr
 
Eddig megtekintették 234 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Sofőr" című hirdetést látja. (fent)