Betöltés...

Online munka

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szeretnél fő vagy mellékállásban egy szuper kereseti lehetőséget? Vagy csak vásárolnál kötelezettségek nélkül? Mindegy mert akár magadnak akár másoknak ajánlod 23%/30% minden termék árából a zsebedben marad.Nálunk olyan termékeket használhatsz/ajánlhatsz melyek káros anyagoktól
mentesek és biológiailag lebomlanak. Magyarországon EGYEDÜLÁLLÓ jutalék rendszerrel ,vezetői bónusz, termékenként 23%/30% árrés . De nem csak pénz de SOK elismerésben és ajándékban is részed lehet.Nincs tukmálás csak ajánlás.Ha kitartó és céltudatos vagy,és vannak álmaid , vagy te is szívesen lennél törzsvásárló aki a mindennapokban használt ( mosó-tisztító, tisztálkodási, make up és táplálékkiegészítői) termékeit tőlünk vásárolná akkor hívj az egész ország területéről a 06303909086 számon és mindenben segítek.Regisztrációs link:
https://farmasi.hu/Account/Create?sponsorCode=d495cc1a-85a0-e911-b838-005056b20703
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szolnok
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: MLM munkatárs
 
Eddig megtekintették 966 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Online munka" című hirdetést látja. (fent)