Betöltés...

Mérnök - Vezetőképző program | Budapest

Ár: 800.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Feladatok és tevékenységek

- Hároméves, átfogó vezetőképző programunk túlmutat egy szűk szakértői karriernél. Lehetőséged lesz izgalmas projektekben részt venned, ahol a Hilti európai felső vezetése nyomon követi fejlődésedet, támogat, mentorál Téged. A program fő részei, tejes munkaidőben alkalmazott munkavállalóként, csapattagként:

- Az első 12 hónapban, Magyarországon megismerkedsz a Hilti üzleti modelljével mérnök-tanácsadói, vagy értékesítési szakanácsadói pozícióban

- Ezt követően 6 hónapon át stratégiai látásmódod fejlesztésére kapsz lehetőséget egy helyi vagy regionális projekt kapcsán. Itt kiváló alkalmad nyílik arra, hogy az előző egy év tapasztalatait kamatoztasd, ötvözd azt kreativitásoddal, és tovább fejleszd üzleti látásmódodat.

- Második év lezárásaként a következő 6 hónapban lehetőséged lesz egy globális projektben részt venned a központunkban Schaan-ban (Liechtenstein). Itt betekintést kapsz egy adott műszaki terület működésére, a termékfejlesztéstől kezdve az értékesítési folyamaton át az utógondozásig.

- A harmadik évben pedig egy közösen választott országban 12 hónapon át junior termékmenedzserként fogsz dolgozni, műszaki területen. A termékmenedzser felelősséget vállal a hozzá tartozó termékcsaládért az adott országban. E szerepben tovább építheted nemzetközi kapcsolataidat, megcsillogtathatod vezetői képességeidet, tovább fejlesztheted stratégiai, üzleti gondolkodásodat.

Követelmények

- Angol |Haladó |Szükséges

- Vezetői ambícióval rendelkezel

- Min. 3 hónap tapasztalatot szereztél külföldön (Erasmus, önkéntes vagy gyakornoki program)

Képzettség

- MA / MSc diploma

- Vezetői engedély
B

Amit kínálunk

- Innovatív és eredmény-orientált csapat

- Egy egész életre szóló tapasztalatot, munka lehetőségét nemzetközi szinten, és dinamikusan fejlődő karriert érhetsz el

FONTOS!!!!
Az állásra ezen a linken keresztül lehet jelentkezni, gyors regisztráció után.

https://talentuno.com/jobs/mernok---vezetokepzo-program#RCE0820

Sokat segít, ha általam jelentkezik.
Köszönöm
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: V. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Mérnök
Szükséges végzettség: Felsőfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Mérnök - Vezetőképző program | Budapest
 
Eddig megtekintették 828 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Mérnök - Vezetőképző program | Budapest" című hirdetést látja. (fent)