Betöltés...

Internetes munka

Szeretnél egy szuper üzletben dolgozni? Végre! Valós, fizetős állást ajánlok!A SFI üzletet! SFI - nemzetközi üzlet, mely 1998 óta működik, és folyamatosan fejlődik, a világ 190 országában van jelen. 27 féle termékkategóriával rendelkezik (elektronikai cikkek, ékszerek, laptopok, üzleti termékek, ingatlanok, üdülők, hirdető- forgalomnövelő oldalak, szépségápolási termékek, magazinok, játékok, digitális termékek, egészségvédő wellness termékek, fogyókúrás- és egyéb táplálék kiegészitő termékek, könyvek, stb.) ebből származik a cég bevétele. Ingyenesen lehet regisztrálni a cég honlapján - használj gmail.com-os postafiókot a regisztrációkor - majd máris elkezdhetjük a munkát, mely abból áll, hogy reklámozni kell a cég termékeit, szolgáltatásait, vásárlókat kell szereznünk, ebből lesz a jutalékunk, valamint új munkatársakat is csatlakoztathatunk, akiknek az aktiv munkájáért szintén jutalék jár. Ha nem találsz új tagokat, vagy nem akarsz reklámozni, akkor akkor lehet a cégnél is regisztráló tagokat kérni ami kis befektetést igényel. Ezekkel az új tagokkal fel kell venni a kapcsolatot, segiteni kell munkájukat, ezzel saját magunknak is segitünk jövedelmet szerezni. Nincs havi kötelező vásárlás, viszont a jutalék jogosultsághoz össze kell gyűjteni az 1500 Versa Pontot, melyet többféle módon tehetünk meg: vásárlók toborzásával, új munkatársak regisztrációjával vagy saját vásárlással. Saját vásárlás min. 29 $ értékü. (Az első hónapban még a marketing leckék, napi feladatok kiértékelésével össze tudjuk gyüjteni az 1500 Versa pontot) Amikor eléred az 1500 VP-t akkor már /Executive Affiliate/ magasabb pozícióba is kerülsz a jutalék jogosultság mellett és két szinten kapsz jutalékot. Magasabb rang a Broz Team Leader, ahol már 3000 VP elérése szükséges, és 6 szinten fizet jutalékot. Ezenkivül Silver, Gold és Platina rangot is el tudunk érni kitartó munkával, ahol már sokkal több szinten is jutalék jogosultságot kapunk. Napi sorsolások is vannak az oldalon, pénzt- és egyéb értékes dolgokat lehet nyerni. A sorsoláson való részvétel is ingyenes, csupán a napi 10 Versa pont összegyüjtése. Ezenkivül aukciós oldal is van, a licit TCredit ára nagyon kedvezményes és értékes tárgyakra (videó kamera, laptop, mobiltelefon, új PSA, CSA tagok, TCredit stb.) lehet licitálni és sokszor pár dollárért meg lehet szerezni több száz dollár értékü tárgyakat. A jutalékot mindig a következő hónapban, automatikusan fizeti a cég Paypal számlára / min. 20 $ elérésekor/ vagy csekkre (50 $ elérésekor) illetve Payoner kártyát is lehet igényelni a kifizetéshez. A jövedelem teljesitmény arányos, az előző hónapban megszerzett pontok, és a termékforgalom alapján kerül kifizetésre.
Kitartó, szorgalmas munkával pénzt kereshetsz! Ami még a lényeg, hogy ingyen elkezdheted! Sokan jelentkeztek a világ összes tájáról! Kezd el, hisz itt mindent lehet, semmi nem kötelező! INGYENES REGISZTRÁCIÓ! KERESS, BÁTRAN FACEBOOKON! Jelölj ismerősnek, utánna küldöm az infót! http://www.sfi4.com/18445369/FREE
htt
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)
Adatlap
Ár: 100.000 Ft
Település: Kisújszállás
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Gyakornoki / Tanuló
Pozíció: kezdő
 
Feladás dátuma: 2020.06.11
Eddig megtekintették 397 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: lparduc21
Internetes munka
Lehetőségek
Megosztók

Munka rovaton belül a(z) "Internetes munka" című hirdetést látja. (fent)Magyarországi munkák

A belföldi munka rovat főbb tartalma: Adminisztrációs munka (titkárnői állás), Banki Biztosítási munka, biztonsági őr állás, Egészségügyi állás, Építőipari -, Informatikai -, könyvelői állás, és sok más egyéb online álláshirdetés.

TIPP: Állásinterjúra is vigye magával fényképes önéletrajzát.