Betöltés...

Értékesítő kollégáinkat keressük!

Ár: 300.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Értékesítő kollégáinkat keressük!

Nálunk a helyed, ha szeretnél karriert építeni, meguntad a minimálbért, céltudatos, kitartó vagy és a saját jövődért szeretnél tenni.
Elvárásaink között szerepel az érettségi megléte, vagy diploma (nem feltétel, de egy vizsgát elkerülhetsz vele), vállalkozói státusz, saját lap top, gépjármű, szorgalmasság és emberközpontúság.
Amit kínálunk ezért neked cserébe, az egy országos szinten versenyképes jövedelem, 1 éves kezdő támogatási rendszer, hogy beletanulj a szakmába, amennyiben még nem értékesítettél, ingyenes termékoktatások, magas jutalék az eladott termékek után (megtakarítások, biztosítások), ajándék utazások, plusz jutalékok félévente.
Ha mindezek megvannak benned és szeretnél elsajátítani egy új szakmát, vagy váltáson gondolkozol, akkor várjuk fényképes önéletrajzod a szilagyirenata36@gmail.com e-mail címre, a tárgy mezőben város megjelölésével.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Békéscsaba
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Banki / Biztosítási
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: értékesítési tanácsadó
 
Eddig megtekintették 157 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Értékesítő kollégáinkat keressük!" című hirdetést látja. (fent)