Betöltés...

Részmunkaidős ÁLLATORVOS GYÓGYSZERÉSZ állás lehetőség.

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
"Részmunkaidős állatpatikai állás ajánlat, részmunkaidős állatpatikai munkalehetőség. Részmunkaidős állatpatikai munkát kínálunk Bel-Buda központi helyén.
Állatpatikai munkát kínálunk Bel-Buda központi helyén.
Budai állatpatikába munkatársat keresünk állatorvosi végzettséggel vagy gyógyszerész végzettséggel állatpatikusi munkakörbe.
Hétvégi és túlóramentes munkahely. Családias légkör, nyugodt és stresszmentes. Munkavégzés ideje: hétfőtől péntekig 10-18 óra között. Feltétel: állatorvosi diploma vagy gyógyszerész diploma, felhasználói szintű számítástechnikai ismeret, jó problémamegoldó és együttműködő képesség, pontosság, precizitás. Várjuk pályakezdő, GYED / GYES visszatérő kismama, nyugdíj előtt álló vagy friss nyugdíjas jelentkezését is. Állatorvos állás ajánlatra, állatorvosi munka lehetőségre az önéletrajzokat allatpatikus@gmail.com címre várjuk. "
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XI. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Egészségügyi
Szükséges végzettség: Felsőfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Részmunkaidős ÁLLATORVOS GYÓGYSZERÉSZ állás lehetőség.
 
Eddig megtekintették 328 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Részmunkaidős ÁLLATORVOS GYÓGYSZERÉSZ állás lehetőség." című hirdetést látja. (fent)