Betöltés...

Biztosítási tanácsadó fix jövedelemmel

Ár: 400.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A viág egyik egnagyobb biztosító vállalatának budapesti kirendeltségéhez keresek új csapattársat aki hozzájárulhat csoportom további sikereihez!
Alapvetően jutalékos a rendszer, nagyon szép jutalékokkal, azonban most lehetőségem van fix jövedelem+jutalékos megállapodást kötni veled! Tudok biztosítani számodra ügyfélállományt akinek értékesíteni tudsz, az első évben mentor segíti a munkádat (az egész értékesítési folymatot), hogy minél hamarabb sieres lehess! Minden szakmai támogatást megkapsz tőlünk, hiszen én csak akkor lehete sikeres ha Te is az vagy! Ha van már biztosítás értékesítői tapasztalatod további extrákról is tudunk beszélni!
Ha nem riadsz vissza attól, hogy ügyfelekkel beszélgess, hogy kiszolgáld a biztosítási igényeiket, hogy valódi igények alapján "értékesíts" akkor Te vagy a következő tagja a csapatomnak, Te vagy az új Biztosítási Tanácsadóm!
Küldj nekem egy önéletrajzot és beszéljük át a részleteket! hars.gyorgy@generalimail.hu
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XXI. kerület
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Tanácsadó, értékesítő
Extrák: Ingyenes soprt lehetőség, relaxációs részleg, munkahelyi mas
 
Eddig megtekintették 150 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Biztosítási tanácsadó fix jövedelemmel" című hirdetést látja. (fent)