Betöltés...

Álláskeresők Figyelem

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Üdvözöllek!

Az álláskeresés nem könnyű, önéletrajz/motivációs levél írása, állásinterjún való megfelelés, és ha már megkötöttétek a szerződés akkor a beilleszkedés és a próbaidő viszontagságai.

Neked is eleged van ezekből, abból, hogy állandóan megfelelj egy vállalkozónak/cégnek/multinak, hogy az utolsó próbaidős napodon egyszerűen elküldenek, gondolkoztál azon, hogy a kezedbe vedd az irányítást, mert szeretnél pénzt, egzisztenciát és több szabadidőt?

Ha a válaszod igen akkor a megoldás, lehet az Amway.

Na ne az mlm piramis játék és senki sem gazdagodott még meg belőle, csak azok, akik elég korán kezdték.

Nos a válaszom erre az, hogy Nem, a piramis játék egy illegális tevékenység, ami mögött valós termék/szolgáltatás nincs, az mlm egy legális termékekkel/szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás, és igen lettek nagyon gazdag emberek, de a többség jóval az mlm vállalkozás indulása után lépet be, és gazdagodott meg!

Az embereket ez nem érdekli!

Valóban nem mindenkit érdekel, és ezt tiszteletben kell tartani, de Magyarországon nagyon sok ember van, aki csak arra vár, hogy elkezdhessen pénzt keresni.

Kifogás, rengeteg van, hogy miért nem teszünk meg valamit, de gondolj bele, hogy neked egy jó pénz keresési lehetőség hogyan oldaná meg a problémáid!

Nem mondom azt, hogy kolbászból van a kerítés, és hogy azonnal milliomos leszel, dolgoznod kell vele, de meg teremtheted az anyagi függetlenségedet, akár napi 1-2 óra befektetéssel, természetesen a kezdeti lépéseket együtt tesszük meg.

Remélem sikerült felkeltenem benned a vágyat, hogy végre belevágj, és hogy kilépj a jól megszokott komfort zónádból, akkor kérlek lépj velem kapcsolatba, vagy töltsd ki az érdeklődési formot.

Email: egyenesmlm@gmail.com
https://forms.gle/aM3uMxCykaSXdcLh6
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: I. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Tudomány
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Gyakornoki / Tanuló
Pozíció: Értékesítő
 
Eddig megtekintették 133 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Álláskeresők Figyelem" című hirdetést látja. (fent)