Betöltés...

Online és offline menedzser

Ár: 350.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
NAPI 20 PERC munkavégzés már elegendő!
Míg alszik a baba, míg fő a kávéd, míg vársz a buszra, míg sorban állsz a postán: számtalan olyan helyzet adódik nap közben, amikor kihasználhatod az üresjáratokat, és feldobhatsz pár hirdetést - hiszen csak másolnod és beillesztened kell.
Ctrl+C és Ctrl + V.
Copy és Paste.
Úgy építhetsz ki otthonról egy stabil mellékjövedelmet, hogy nem kell másoknak termékeket eladnod, és nem kell senkit "zaklatnod" az ajánlatoddal. Az sem titok, melyik céggel dolgozunk így: a Farmasival. Ahelyett, hogy erre most legyintenél, ne feledd: mi egy olyan automatizált tájékoztató rendszerrel* dolgozunk, ami lehetővé teszi, hogy NEM KELL másoknak terméket eladnod, és NEM KELL senkinek tájékoztatókat tartanod.
(* A tájékoztató rendszer magán rendszer, nem a cég központi rendszere.)
Adj magadnak egy esélyt, és ismerd meg a rendszerünk működését. Iratkozz fel a hírlevélre, olvasd végig a tájékoztató leveleket, és dönts: kipróbálod, vagy leiratkozol a listáról.
Másold ki a linket és nyisd meg új lapon!

https://biztos.pluszkereset.com/t/f/9x/v

(Csak akkor iratkozz fel, ha NEM vagy még Farmasi tag, mert ez az ajánlat csak friss regisztráltakra vonatkozik, és átregisztrálás sem lehetséges!)
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Miskolc
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: menedzser
Extrák: utazások, autóprogram, technológiai program
 
Eddig megtekintették 105 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Online és offline menedzser" című hirdetést látja. (fent)