Betöltés...

Otthon végezhető, könnyű munka azonnali kezdéssel

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Van naponta 20-30 lopott perced - még ha csak részletekben is - amikor kezedben a telefon, vagy előtted a laptop? Végeznél egy egyszerű hirdetésfeladós munkát, hogy plusz bevételed legyen?
Mi már így dolgozunk, így épül a törzsvásárlói csoportunk - de úgy, hogy közben terméket nem adunk el másoknak, nem katalógusozunk, nem bajlódunk rendelések továbbításával. Csak másoljuk és beillesztjük a készen kapott hirdetéseket, mert egy segítő automata tájékoztató rendszer elvégzi helyettünk az online hálózatépítés legidőigényesebb részét, az érdeklődők tájékoztatását. És jól működik!
Ismerd meg a részleteket kötelezettségmentesen, nem lesz zsákbamacska, nyílt és részletes tájékoztatást kapsz, ami után dönthetsz: jössz velünk, vagy leiratkozol. Itt tudod kérni a hírleveleket, másold ki a linket és nyisd meg új lapon!
http://bit.ly/goglesiteevi
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Tamási
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: Tanácsadó
 
Eddig megtekintették 671 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Otthon végezhető, könnyű munka azonnali kezdéssel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: