Betöltés...

Munkavallalokat keresek dokumentumfilmhez

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Olyan munkavallalokat keresek, akik magyarorszagon dolgoznak (az egesz orszag területen), es szivesen adnanak egy kis betekintest a munkajukba, eletükbe. Kivaltkeppen olyanokat, akik nem tartoznak a rendszer nyertesei köze, es a magyar realitas kemeny oldalat tapasztaljak meg, munka ellenere anyagilag küzdenek, nem tudtak tanult munkaterületükön elhelyezkedni, stb...

Pasztor Zakarias vagyok, design-hallgato filmkeszites szakiranyban. Mint irasombol könnyen kivehetö, nürnbergböl, nemetorzsagbol irok.

Tanulmanyaim kereteben feladataink köze tartozik egy kisfilm elkeszitese, amiben statisztikakat / adatokat foglalunk össze.

Filmem targyakent nemetorszag/magyarorszag összehasonlitasat (eletkörülmenyek / kereseti lehetösegek /megelhetesi költsegek) tüztem ki celul.

Tisztaban vagyok azzal, hogy ez nehez tema, de mivel itt nyugaton szinte semmi informacio nincs erröl a temarol, szeretnem a dolgok sötet oldalat is megvilagitani a filmemben.

Ha valaki megszolitva erzi magat, es szeretne erröl beszelni kamera elött, nagyon örülnek ha felvenne a kapcsolatot velem: zacharias-pasztor@hotmail.com

Köszönettel, szep napot mindenkinek: Pasztor Zakarias
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Békéscsaba
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Egészségügyi
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: interjualany
 
Eddig megtekintették 188 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Munkavallalokat keresek dokumentumfilmhez" című hirdetést látja. (fent)