Betöltés...

Munkavallalokat keresek dokumentumfilmhez

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Pasztor Zakarias vagyok, design-hallgato filmkeszites szakiranyban. Mint irasombol könnyen kivehetö, nürnbergböl, nemetorzsagbol irok.

Irasom targya: Tanulmanyaim kereteben feladataink köze tartozik egy kisfilm elkeszitese, amiben statisztikakat / adatokat foglalunk össze.

Filmem targyakent nemetorszag/magyarorszag összehasonlitasat (eletkörülmenyek / kereseti lehetösegek /megelhetesi költsegek) tüztem ki celul.

Olyan munkavallalokat keresek, akik magyarorszagon dolgoznak (az egesz orszag területen), es szivesen adnanak egy kis betekintest a munkajukba, eletükbe. Kivaltkeppen olyanokat, akik nem tartoznak a rendszer nyertesei köze, es a magyar realitas kemeny oldalat tapasztaljak meg, munka ellenere anyagilag küzdenek, nem tudtak tanult munkaterületükön elhelyezkedni, stb...

Tisztaban vagyok azzal, hogy ez nehez tema, de mivel itt nyugaton szinte semmi informacio nincs erröl a temarol, szeretnem a dolgok sötet oldalat is megvilagitani a filmemben.

Ha valaki megszolitva erzi magat, es szeretne erröl beszelni kamera elött, nagyon örülnek ha felvenne a kapcsolatot velem: zacharias-pasztor@hotmail.com

Köszönettel, szep napot mindenkinek: Pasztor Zakarias
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Balassagyarmat
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Építőipari
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Interjualany
 
Eddig megtekintették 515 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Munkavallalokat keresek dokumentumfilmhez" című hirdetést látja. (fent)