Betöltés...

MŰSZAKI MUNKATÁRS

Ár: 200.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Budapest 18. kerületében található vállalkozás keresi új munkavállalóit, akit kölcsönös szimpátia esetén azonnal alkalmazna teljes munkaidőben.

Minket Te érdekelsz, nem a "papírjaid" vagy tapasztalatod. Legyél munkádra igényes és legyen műszaki érzéked - ha jó a hozzáállásod és teljesíteni akarsz, itt biztosan lesz helyed. Nálunk szinte bármi lehetsz: betanított munkás, műszaki munkatárs, lakatos, műszerész, elektrotechnikus, villanyszerelő - mindenféleképpen fizetett képzéssel fogunk téged támogatni.

Olyan csapattagot keresünk, aki lelkiismeretes, megbízható és őszinte. Ha ezek megvannak benned szuper, mert mi hiszünk minden egyes kollegánkban. Ez azt is jelenti, hogy önállóan is kell tudnod majd dolgozni.

A kemény munkát keményen elismerjük. Nem fogunk untatni a versenyképes fizetés kifejezéssel: mindenkinek a képességeinek és teljesítményének megfelelő bért adunk. Nem szeretjük a mellébeszélést, pénzért jössz dolgozni.

A fizetésen felül pedig, az iparágban szinte egyedülállóként (de legalább fehér hollóként), komplett munkaruhát biztosítunk, hogy a jól felszerelt üzemünkben, minden szerszámot a rendelkezésedre bocsátva, megfelelő szakmai (mennyiségi és minőségi) háttérrel tudj dolgozni. Sőt, kiemelkedő teljesítés/ötlet után prémium, ásványvíz és kávé mindig van.

Ha eljutottál idáig, és egy olyan csapathoz/családhoz csatlakoznál, ahol 10+ éve dolgozó emberek is vannak, ne habozz elküldeni az önéletrajzod még ma: kolibro@webrevolution.hu
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVIII. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szakmunka
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Műszaki munkatárs
 
Eddig megtekintették 154 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "MŰSZAKI MUNKATÁRS" című hirdetést látja. (fent)