Betöltés...

értékesítő

Ár: 350.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Keresek otthoni munkára (internetes) 3 viszonteladót, akiket érdekel CBD Olaj (kanabisz olaj) eladása, várom a jelentkezéseteket!
Kitűnő munkatársakkal dolgozunk a csapatunkban az amerikai cégnél. Nincs életkorhoz, iskolai végzettséghez kötve. Bárki jelentkezhet! Amennyiben felkeltette ajánlatunk az érdeklődésedet, kérd a részletes információt, üzenetben! Ne gondolkozz, lépj be az évszázad legnagyobb üzleti hálózatába, legyél te is minél hamarabb kanabisz termékek viszonteladó.
Magas fizetés (fix+jutalék), jutalom utazások, árkedvezmény a termékekre a vásárlásnál (tagok részére) egyéb
plusz bónusz. Korrekt precíz cég, PONTOS fizetés! Az évszázad legnagyobb felfedezése és szeretnél te is ezen termék értékesítésével foglalkozni? Teljesen legális, étrend kiegészítő. (100%-os natúr kender koncentrátum). Akkor írj, ha már jártas vagy a csapatépítő munkában, hiszen akkor tudod igazán értékelni ennek a terméknek a jelentőségét. Itt adok 1 linket a sok példából, hogy mire is képes a termék és milyen nagy üzletbe vágsz bele. Nézd meg a videót, nézz utána a neten és csak utána döntsd el, dolgozol velünk vagy várakozol?
https://youtu.be/Idgb2UmWLQo
Ha ráláttál a termék fontosságára, jelentkezz. A
kereseti lehetőség nagyon magas, mert mint láthattad a termék rendkívül keresett és gyorsan fogy. Csak a kezdetnél lesz kiadásod, de nem sok!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Nyíregyháza
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: Segítő
 
Eddig megtekintették 65 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "értékesítő" című hirdetést látja. (fent)