Betöltés...

Ablakszigetelési technológia eladó, betanítással

Ár: 300.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Európában is egyedülálló ablakszigetelési technológiát kínál Magyar cég, kezdő, vagy már meglévő vállalkozások részére, mely fa, fém és műanyag ajtók, ablakok, hő, hang és por szigetelésére kiválóan alkalmas és ezzel, a Magyarországon is jól bevált szigetelési eljárással garantáltan nem az utcát fűtik. Ez a technológia 20-30-évre is megoldást nyújt a hő veszteség ellen, mely csak 1/10-be kerül az ablakcseréhez képest és legalább, minimum 20-30-évre garantált munkalehetőséget biztosít, ami kis befektetéssel, 3-4-napon belül indítható és annak költsége, akár 1-héten belül is megtérülhet.

Várom jelentkezését üzenetben, ha egy hosszú távra megélhetést nyújtó vállalkozást szeretne kialakítani, melyhez elegendő, max: 2-fő is. Cégünk ezt a szigetelést alkalmazza már legalább 30-éve nagy sikerrel és keresik tevékenységét már Románia és Ausztria területén is, valamint Szlovákiában is, mivel az energiaárak rohamosan emelkedni fognak és a legtöbb hőveszteség, mindig a nyílászáróknál szökik el. Komoly érdeklődés esetén segítségére vagyok a betanításban, valamint, hogy hogyan lehet üzleti partnereket, ügyfeleket szerezni.

Ilyen üzleti és tartós megélhetést biztosító lehetőséget nem fog találni máshol, melynek költsége max: 1-hét alatt megtérül.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VIII. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Építőipari
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Gyakornoki / Tanuló
Pozíció: vállalkozó
 
Eddig megtekintették 182 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Ablakszigetelési technológia eladó, betanítással" című hirdetést látja. (fent)