Betöltés...

Eldöntheted, hogy velem tartasz, vagy vársz még a csodára!

Ár: 14.900 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Végtelenül egyszerű feladatra invitállak. Olyanra, hogy a szád is tátva marad, mert nem fogod elhinni, hogy így is lehet pénzt keresni, vagy nyereményhez jutni.

1 hete találtam rá erre a magyar nyelvű lehetőségre - a neve: Adreward - és rögtön regisztráltam. Siettem, mert biztos vagyok benne, hogy hamarosan olyan gyorsan fog terjedni, mint annak idején a PandaStart. Miért? Mert ingyenes, nem kell hozzá semmit befizetni és csak az internetre, illetve egy email címre, telefonra van szükség. Ezt nem hagyhatom ki! Javaslom, Te se késlekedj! Ha a PandaStart tetszik, ez is be fog jönni Neked!

De kérlek, siess! Ha késlekedsz, kisebb lesz az esélyed, hogy Te is regisztráltass másokat. Másokhoz fognak csatlakozni, nem Hozzád.

Csupán annyi a dolgod, hogy ugyanazt csináld, amit eddig is: meg kell nézni az emailjeidet. De lehet, hogy SMS-t kapsz és azt kell elolvasnod. Ennyi!

Igen, ennyi az egész! Belépsz a leveleződbe, elolvasod és megnézed az Adreward által küldött üzeneteket, képeket, vagy épp elolvasol egy SMS-t és a rendszer üzemeltetői 1-1000 Ft közötti összeget írnak jóvá a webirodádban lévő számládon. Az már csak hab a tortán, hogy néha-néha nyereményeket is kisorsolnak.

Jaj, majdnem elfelejtettem! Azzal is pénzhez juthatsz, ha másoknak ajánlod és azok sikeresen regisztrálnak. De! Csak 100 főt csatlakoztathatsz!

Most már szinte mindent tudsz. A többit olvasd el a regisztrációs oldalon!

Bonyolult? Szerintem roppant egyszerű és nem megerőltető.

Csak kattints a lenti linkre és máris a regisztrációs oldalon találod magad. Firefoxot használj, mert egyéb böngészőben nem tudod kipipálni, hogy elfogadod a felhasználói feltételeket!

Link:
http://www.adreward.net/?ref=2 470
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Diósberény
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: kereskedő
 
Eddig megtekintették 207 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Eldöntheted, hogy velem tartasz, vagy vársz még a csodára!" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: