Betöltés...

Katalógusos értékesítés - november végi indulással

Ár: 3.500 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kellemes elfoglaltság kismamák, nagymamák, diákok és mindenki számára, aki otthona kényelmében szeretne plusz pénzt keresni.
Köztudott, hogy a török rucik nagyon kapósak, mert jó minőségűek, divatosak és megfizethetőek. Ha szeretnél egy saját webshopot, aminek az árukészletét nem neked kell feltöltened és pénzt sem kell belefektetned, ami telis tele van szép női, férfi, és gyemekruhákkal, táskákkal, ékszerekkel, tisztítószerekkel kozmetikumokkal, háztartási eszközökkel, akkor nincs más teendőd, mint regizel az alább található linken.

Online és nívós, papíralapú katalógus is segíti majd a „munkánkat”, ami a vásárlói kör kiépítése, a termékek és a kereseti lehetőség ajánlása.
Lesz egy regisztrációs csomag.
Ára: 10 €., kb. 3.500 Ft
Tartalma: szerződés, katalógus, ami egyelőre csak 100 oldalas, később a termékkínálattal együtt bővül, (a török 3-400 oldalas), és lesz benne egy ajándék termék.
Október 25-én nyitunk. Nagyszerű ez az időzítés, mert még épp jól ki tudjuk használni a nagy karácsonyi ajándékozási lázat, profitálni tudunk a vásárlásokból, és értékes ajándékokkal lephetjük meg szeretteinket és nem utolsó sorban saját magunkat is.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: II. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: Független disztribútor
 
Eddig megtekintették 524 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Katalógusos értékesítés - november végi indulással" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: