Betöltés...

Targoncás-anyagmozgató állás Kecskeméten!

Ár: 200.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Téged is vonz a lehetőség, hogy egy legendás autómárka alkatrészeinek szállítmányozásában dolgozhass? Szerencsét próbálnál egy új szakmában, de nincs meg a kezdőtőke belevágni, beletanulni? Akkor itt a neked megfelelő munka!

Egy kecskeméti autóipari beszállító keres targoncás-anyagmozgatókat és kézi anyagmozgatókat, rakodókat, ahol már több mint 1000 fő dolgozik. A lehetőség most nyitva áll bárkinek, bárhonnét az országból, hiszen ingyen szállást is biztosítunk. Jelentkezz Miskolcról vagy Nagykanizsáról - az ország bármely pontjáról érkezhetsz erre az állásra!

Miből áll a munka?
A targoncázás mellett a feladat autóalkatrészek kézi anyagmozgatása, raktározás, komissiózás. A munkarend 3 műszakos: 06:00-14:00 óra, 14:00-22:00 óra, valamint 22:00-06:00 óra között váltakozik. Háromhetente plusz egy extra pihenőnapot is kapsz.

Ezt kínáljuk a munkádért cserébe
A munkádat bruttó 202.000 Ft/hó alapbérrel háláljuk meg. Ezen felül a próbaidő után extra juttatás is jár. Azt is jutalmazzuk, aki nem hiányzik a munkából, és minőségi munkát végez. Úgy számolj, hogy a próbaidő után kb. nettó 200.000 Ft lesz a havi fizetésed. Ez mindig pontosan a bankszámládon lesz minden hónap 10. napjáig.

Ráadásul...
Kecskemét nincs a világ végén. Ráadásul szállást biztosítunk Kecskemét belvárosában, tehát a szabadidődben könnyen eljuthatsz akárhova. A munkatársak dicsérni szokták a kulturált körülményeket és a barátságos kétfős szobákat. Fürdőszobából 4 személyre jut egy.

No de ki jelentkezhet?
8 általános iskolát végzett személyeket keresünk, akiknek van targoncavezetői tapasztalatuk. Azaz itt nem a papír számít, hanem hogy tudod-e végezni a feladatot.

Röviden, tömören tehát:
- Kecskemétre targoncás-anyagmozgató
- legalább 8 általánossal + targoncás tapasztalattal
- 3 műszak: 6-14 óráig, 14-22 óráig, 22-06 óráig
- bruttó 202.000 Ft/hó + cafeteria + jutalom (próbaidő után nettó 200.000/hó)
- extra pihenőnap 3 hetente
- szállás van, 2 fős szobák, belvárosban.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Kecskemét
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Targoncavezető
 
Eddig megtekintették 448 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Targoncás-anyagmozgató állás Kecskeméten!" című hirdetést látja. (fent)