Betöltés...

Gyere hozzánk villanyszerelőnek!

Ár: 223.999 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Budapest 18. kerületében található vállalkozás keresi villanyszerelő titánját akit kölcsönös szimpátia esetén azonnal alkalmazna teljes munkaidőben.

Nem (feltétlenül) keressük az ász villanyászt, de a szakmába vágó releváns képzettségre, műszaki érzékre szükséged lesz. Érettségi és szakirányú tapasztalat mindig jó ha van, de ha jó a hozzáállásod és teljesíteni akarsz, itt biztos helyed lesz. Mindenféleképpen fizetett képzéssel fogunk téged támogatni.

Olyan csapattagot keresünk, aki igényes a munkájára, lelkiismeretes, megbízható és B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezik. Ha ezek megvannak benned, az szuper, mert mi hiszünk minden egyes kollegánkban. Ez azt is jelenti, hogy önállóan is kell tudnod majd dolgozni, pontosan és precízen. A szakma már csak ilyen.

A kemény munkát keményen elismerjük. Nem fogunk untatni a versenyképes fizetés kifejezéssel: mindenkinek a végzettségének, tapasztalatának és képességeinek megfelelő bért adunk. Nem szeretjük a mellébeszélést, pénzért jössz dolgozni.

A fizetésen felül pedig, az iparágban szinte egyedülállóként (de legalább fehér hollóként), komplett munkaruhát biztosítunk, hogy a jól felszerelt üzemünkben, minden szerszámot a rendelkezésedre bocsátva, megfelelő szakmai (mennyiségi és minőségi) háttérrel tudj dolgozni. Sőt, kiemelkedő teljesítés/ötlet után prémium, illetve ásványvíz és kávé mindig van.

Ha eljutottál idáig, és egy olyan csapathoz/családhoz csatlakoznál, ahol 10+ éve dolgozó emberek is vannak, ne habozz elküldeni az önéletrajzod erre a címre: istvantegedkeres@gmail.com

Tőlünk biztos kapsz szinte azonnal visszajelzést, ha a tárgyba ezt írod: “az új villanyszerelő jelentkezik”. Mire vársz? Jelentkezz még ma!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVIII. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szakmunka
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Villanyszerelő
Extrák: munkaruha, szerszám, fizetett betanítás, prémium, ásványvíz/
 
Eddig megtekintették 93 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Gyere hozzánk villanyszerelőnek!" című hirdetést látja. (fent)