Betöltés...

Biztonsági Őr Állást Keres!

Ár: 5 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Védett Területre Konkrétan, Biztonsági Őri munkát keresek! Végzése, Banya megye, Pécs Területe! Fegyver Vizsgát nem szereztem! Pacifista Vagyok! Azonnali Kezdéssel, Jelentkezem!
Pécs Belvárosába, Frekventál Helyeken, keresek, Személy és/vagy Biztonsági Őri Állást! Elsősorban Banki Védelem, Objektum, és Létesítmény Őrzés, Nagy Áruház Láncok, satöbbi, Védelmét Vállalom, Amibe Bele Tartozik, a Rendezvény Biztosítás is! Megvédem, a Rám bízottiakat, Ténylegesen, oda Állok, a Behatoló, és a Védendők Közé! Objektum Őrzést, Bank Őri Állást, Pénz és Érték Szállítási Állást, Egyéb Fegyvervizsga Nélküli Bármilyen Állást, 700 forint felüli Állást! 12 Órás Kezdettel Legkorábban! Állást Keres Pécsett! Baranya, Pécs, Állást, és Pénzt Keresek, Szeretném a Tanfolyam Árát, amit Saját Zsebből Végeztem, mindezt Rendes, Tisztességes, 200%-os Munkavégzéssel! Objektum és Bank Őrzés, Bármilyen Létesítmény, Áruház (Lánc), Boltok, Magán Ruha, Óra Szaküzlet, Sport cikkek, Drogéria, és Bármely más Helyre Ajánlom magamat!
Természetesen ez nem azt Jelenti, hogy Bele akarok szaladni, az első Fegyvernek Látszó Tárgyba, de Magamat Szigorúan Utolsónak Tekintem abban Sorban, aki elhagyja a Védett Területet! És az Ügyfeleket, Látogatókat, Ügyüket Intézőket, stb. Bármi Áron Megvédem! Bármilyen Engedélyezett, vagy Tiltott Fogással Önvédelmi Fogással Megvédem! Ha Kell Puszta Kézzel is Megvédem, legyen az Bot, Kihegyezett Esernyő, Kés, vagy akár Lőfegyver! Magas Összegű Élet és Baleset Biztosítás, a Titok Nyitja! Gondolkodni kell, hanem Cselekedni! A Tanfolyam Árát szeretném Elsőre Visszakeresni, Rendes Becsületes Munkával
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Pécs
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást keres (munkavállaló)
Állás típus: Biztonsági
Szükséges végzettség: Felsőfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Alkalmazott
 
Eddig megtekintették 140 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Biztonsági Őr Állást Keres!" című hirdetést látja. (fent)