Betöltés...

Ingatlanértékesítő

Ár: 400.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Önnek fontos a saját és szerettei jövője? És mit tesz érte? Kedvetlenül, motiváció nélkül dolgozik a munkahelyén és nagyra nyitott szájjal várja, hogy a ropogósra sült galambok belerepüljenek? A rossz hír az, hogy ezek a madarak, a dolgok jelen állása szerint soha nem tesznek ilyet. A jó hír pedig az, hogy ha kezébe veszi az irányítást és a változtatás mellett dönt, megteremtheti a lehetőségét annak, hogy bármikor megengedhesse magának, hogy akár egy csillagokkal bíró étteremben szolgálják fel önnek és családjának ezt az ételt.  Vagy bármelyik másikat a hét minden napján, anélkül, hogy gondot okozna a számla kiegyenlítése.
Hogy melyik az oda vezető út? Döntsön az OTP Ingatlanpont mellett, legyen ingatlanközvetítő nálunk. Dolgozzon sokat és  szorgalmasan,  ennek arányában számíthat olyan magas bérre, melynek nincs felső határa . Keressen  új ügyfeleket, kössön velük megbízási szerződést, találjon vevőt az ingatlanra, dokumentálja a történéseket. Röviden összefoglalva ez a feladat. Változatos, sokszínű munka, melynek nem feltétele a diploma, elegendő végzettség az érettségi. Ami fontos, az a rugalmasság, a nyitottság, a tenni akarás, a pozitív életszemlélet, a motiváltság, a pontos és körültekintő munkavégzés. Legyen érdeklődő, rendelkezzen jó kapcsolatteremtő képességgel, épüljön be mindenben segítő csapatunkba, váljon az ingatlanszakma meghatározó és kiemelkedő tagjává.
Ne álmodozzon, ne várakozzon! Tegyen azért, hogy változzon az életminősége, hogy megtalálja azt a hivatást, ami mindig is érdekelte, amire mindig alkalmasnak érezte magát, de mindeddig nem lépett a megvalósítás útjára. Lépjen egy nagyot, teremtsen új jövőt, tervezzen hosszú távon az OTP Ingatlanpont munkatársaként.
Jelentkezzen önéletrajzával, motivációs levelével  vagy néhány perces bemutatkozó videójával az alábbi elérhetőségeken.
Elérhetőségek: Czibi Zoltán irodavezető
Tel : 06-30- 851 1539
e-mail: czibi.zoltan@otpip.hu
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Püspökladány
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Ingatlanértékesítő
 
Eddig megtekintették 190 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Ingatlanértékesítő" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések