Betöltés...

Adminisztrátor, segítő

Ár: 800 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A www.elenawebshop.com Kollégát keres!

A Budapest belvárosában lévő masszázs eszközökkel, masszázs ágyakkal, masszázs olajokkal foglalkozó www.elenawebshop.com átadópontjára keressük azt a Kollégát/Kolléganőt, aki precíz, megbízható, mosolygós ÉS képes arra, hogy gyorsan és pontosan végezze el feladatait.
Előnyt jelent, ha van már tapasztalata a webshopok működését illetően.
Az alábbi e-mail címre kérjük a fényképes önéletrajzát: penzugy@masszazsakademia.hu (tárgy mezőben ez szerepeljen: webshop2018(Ön neve) Határidő: 2018. augusztus 20. Munkába állás várható ideje: 2018 szeptembere


Ön is nehezen él meg jelenlegi fizetéséből? Szeretne több lábon állni, hogy biztonságban érezze magát? Új életet szeretne kezdeni? A Masszázs Akadémia Korábban végzett Hallgatói mára már százezreket keresnek.
Válassza a masszázs szakmát, mert masszőrként
-mellékállásban és főállásban is dolgozhat
-este, hétvégén is vállalhat kiegészítésként munkát
-lehet alkalmazott, de vállalkozó is
-hazai és külföldi munkalehetőségek közül is válogathat
Színvonalas oktatások Budapest belvárosában! OKJ-s egészségügyi tanfolyamok, Gyógymasszázs. Továbbképzések: Fitnesz masszőr, Wellness masszőr, Alakformálás, Talpreflexológia, és további 28 féle tanfolyam a Nemzetközi Masszázs Akadémián!
Hétvégi, hétköznapi, intenzív, esti képzések közül is válogathat, Részletfizetést igényelhet! www.masszazsakademia.hu A végzett hallgatók 5% kedvezményben részesülnek a www.elenawebshop.com vásárlásaiból.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Adminisztrációs
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Adminisztrátor-Segítő
 
Eddig megtekintették 211 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Adminisztrátor, segítő" című hirdetést látja. (fent)