Betöltés...

Mellékállású takarítói munka Mosonmagyaróváron

Ár: 26.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Mosonmagyaróváron egy hónapban kétszer 9-10 órás / havi összesen 20 órás órás munkára keresünk munkájára igényes embert. A 9-10 óra munkát, heti egyszer(9-10 óra) / illetve havi kétszeri(összesen:18-20 óra) beosztással kell ledolgozni, kötetlen napokon(kivéve vasárnap),-akár két vagy több alkalomra is bontva az aktuális heti 9-10 óra munkát: például 2x 4,5 órára. A két fix hetet a hónapokban nem lehet cserélni vagy csúsztatni, az fix. A munkavégzés a délelőtti és délutáni időszakban is végezhető, 8 és 19 között. A munkavégzés aktuális 2 hetének a kijelölése, minden hónapban változik és aktuális hónapot megelőzően 2 héttel előtte adom meg mindig.
Például májusban a két hét: május 7-i hét;és május 21-i hét volt. Júniusban a két hét Június 11-i; és június 18-i hét volt. A teljes bérezés 26.000.-Ft/2 heti munka. A munkavégzés nem órabér alapján, hanem az elvégzett munka után történik. A fenti munkaóra kiszámolása reálisan lett megállapítva, ami alatt a munka normális ütemben elvégezhető. Ez alapján az órabér nettó: 1.300.-Ft/óra. Csak komoly jelentkezők érdeklődjenek, hosszútávú céllal. A munka kezdés ideje azonnali jelleggel lehetséges.
Érdeklődni: K.Sebestyén
06 20 3531083
kstisztitas@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Mosonmagyaróvár
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: alkalmazott
 
Eddig megtekintették 631 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Mellékállású takarítói munka Mosonmagyaróváron" című hirdetést látja. (fent)