Betöltés...

Telefonos értékesítő

Ár: 180.500 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
NEM az a normális ha a MUNKA szó egyet jelent a gyomorgörccsel! Szeretnél kiegyensúlyozott lenni? Akkor figyelj egy kicsit! 🙂

* Szeretnél több időt tölteni a családoddal, és több időd fordítani a párodra, a barátaidra, a hobbidra, a kutyádra, bármire?
* Szeretnél olyan fizetést, amivel az álmaid végre tervekké válhatnak?

Ha ezeket mind szeretnéd, akkor minket keresel, mondjuk miért.

-Nálunk te írod a saját beosztásodat, nincsenek műszakok. Te mondod meg, mikor szeretnél dolgozni, ezáltal úgy tudod alakítani az életed, ahogy neked jó.
- Van egy 900 m2-es vidám, stílusos, modern irodánk egy nagy terasszal és egy jól felszerelt konyhával. A konyhát különösen szeretjük mert ez a helyszín ad otthont a rendszeresen megrendezett, vérre menő csocsóbajnokságainknak is.
- Amellett hogy remek, összetartó, fiatalos, bolondos csapatunk van, nálunk nincsenek főnökök. Itt vezetők vannak, akik mindenben támogatnak!
- Minden évben rendezünk csapatépítőt, amik különösen jól szoktak sikerülni. Ezen kívül van dolgozói elismerési programunk, ahol igenis ki fogunk téged emelni mindenki előtt, ha odateszed magad a hónapban. Év végi bulink, ahol az egész évben keményen dolgozó kollégákat nem csak oklevelekkel, és pénzzel jutalmazzuk, de akár elrepítjük őket Dél-Afrikába
is. És ha ez még nem lenne elég, itt még
„születésnapos szabadság” is van, ami plusz egy nap az éves szabadságodon kívül.
- Mi nem kérjük, hogy légy egyéni vállalkozó, és azt se várjuk el, hogy kizárólag a jutalékodból élj meg. Határozatlan idejű, bejelentett munkaviszonyt biztosítunk, 8 órás munkaidővel, bruttó 180.500 Ft-os alapbérrel, amire jön még a teljesítményarányos jutalékod. Ez azt jelenti, hogy itt
az értékesítők átlagban 200-250.000 nettót keresnek, és ha akarsz, kereshetsz te is.
- Az se baj, ha nincs tapasztatod, mi segítünk, hogy kiváló értékesítővé válj! Egy kéthetes elméletet és gyakorlatot egyaránt tartalmazó oktatáson fogjuk neked megtanítani a cégpolitikánkat, az értékesítendő termékeket, és az értékesítés alapjait.
- Amennyiben van érettségid, de nincs felsőfokú végzettséged vagy egyéb területen szerzett MNB vizsgád, szükség lesz a Magyar Nemzeti Bank által kötelezett „Függő biztosításközvetítői
hatósági vizsga” letételére. Ez azért jó, mert ezt nem nekünk csinálod, ez a te tanúsítványod lesz, szóval ezzel te leszel gazdagabb.

Tetszik? Nagyszerű, nincs is más dolgod, mint jelentkezni!

karrier@4lifedirect.hu

Viszont kérünk, ne hozzánk jelentkezz amennyiben,
-nem rendelkezel érettségivel,
- nem szeretsz beszélni,
- nem vagy csapatjátékos,
- 6 órás munkarendnél kevesebbet tudsz vállalni,
- nem szeretsz újdonságokat megismerni

Munkavégzés helye:

Budapest, XIII. kerület, Madarász Viktor utca 47-49.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Banki / Biztosítási
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Telefonos értékesíő
 
Eddig megtekintették 165 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Telefonos értékesítő" című hirdetést látja. (fent)