Betöltés...

ingatlanközvetítő, referens

Ár: 400.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A GDN Ingatlanhálózat az ország egyik legnagyobb, legdinamikusabban fejlődő ingatlanos csapata. 80 iroda, 500 munkatárs, sok ezer ingatlan és nagyon profi informatikai háttér áll a rendelkezésünkre. A most nyíló érdi irodánkba keresünk munkatársakat, kollégákat.

Karrier, rugalmas időbeosztás, irodai háttértámogatás, szakmai képzések, mentorálás, 50 ingatlanportálon hírdetés, csapatépítő programok, akár európai szintű jövedelem...csak Tőled függ a sikered!

Ha nem értékelik a mostani munkád, úgy érzed nem vagy jó helyen, nem becsülnek meg anyagilag sem....itt a lehetőség, gyere hozzánk dolgozni!

Ha kezdő vagy betanítunk, ha már dolgoztál a szakmában tovább képzünk, ha "profi" vagy még "profibbá" válhatsz...! GDN Ingatlan ÉRD ... a legjobbak egy helyen!

Lépjél.... l.marosvari@gdn-ingatlan.hu !
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Érd
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: ingatlanreferens, ingatlan tanácsadó,
 
Eddig megtekintették 270 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "ingatlanközvetítő, referens" című hirdetést látja. (fent)