Betöltés...

Minőségellenőr

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Rólunk
A TRIGO neve az innováció és teljesítmény szinonimájává vált a hazai autóipari szektorban. Jelenleg közel 50 helyszínen több, mint 2500 partnerünknek nyújtunk komplex minőségügyi megoldásokat. Ehhez az állandó kihíváshoz keressük talpraesett, új ismeretekre nyitott, műszaki érdeklődésű kollégáinkat.

Minőségellenőrként felelős leszel minőségügyi szolgáltatásunk magas szintű megvalósulásáért. Fő feladatod lesz különböző autóipari alkatrészek átvizsgálása, tesztelése, mérése, elő- és utómunkálása. A kiadott munkautasítások alapján magas szintű minőségi munkát végzel, hatékonyan együttműködve a munkatársaiddal és feletteseddel. Betanulási idő után, a megfelelő támogatással felelős leszel kisebb csapatok koordinálásáért, vezetéséért. A termékek és a felsorolt feladatok időről időre váltakoznak, ezzel is segítve a színes munkavégzést.

Rólad
Ideális esetben olyan precíz, műszaki érdeklődésű munkatársunk leszel, aki szívesen dolgozik több műszakos beosztásban, illetve munkájára és környezetére igényes, rendszerető. Magas minőségügyi szemlélettel rendelkezel és szívesen dolgozol emberekkel együtt. Örömmel ismerkedsz olyan műszaki részletekkel, melyek fontos részét képezik az autóipari termékeknek és folyamatoknak.

Elvárás: Mérőeszköz ismerete és használata.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Békéscsaba
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szolgáltatás / Szépségipari
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Minőségellenőr
 
Eddig megtekintették 372 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Minőségellenőr" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések