Betöltés...

Kisegítő adminisztrátor

Ár: 181.500 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
25 éves azonos profilú múlttal rendelkező, a menetrendszerű közlekedés bevétel-beszedési és információs eszközök, utastájékoztató, beléptető rendszerek tervezése, gyártása, szervize és értékesítése területen tevékenykedő cég.
Keresünk szakmai tapasztalattal rendelkező személyt kisegítő adminisztrátori pozícióra, aki munkájára igényes, pontos, precíz, úgy munkatársaival, mint ügyfelekkel jó kommunikációs készséggel rendelkezik, agilis, önálló munkavégzésre alkalmas, de az iránymutatást követő személy, az Ms Office alkalmazásokat (Word, Excel) kezeli. Gépírás tudás feltétel!
Fizetés: Megegyezés szerint. Vidéki munkavállaló esetén a bejárási költség 86%-os térítése biztosított.
Kérjük az emkekft@emkekft.hu e-mailcímre önéletrajzát, szakmai gyakorlatának pontos ismertetésével. Mielőbbi visszajelzését a +36 70 432 8923 telefonszámon várunk.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szeged
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Adminisztrációs
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Kisegítő adminisztrátor
 
Eddig megtekintették 828 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Kisegítő adminisztrátor" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések