Betöltés...

Értékesítő

Ár: 96.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
FARMASI - Gondolkodj ne csak kicsiben hanem már nagyban is!

Hazánkban már rengetegen ismerik és egyre csak több elismerésben, sikerben van része azoknak, akik tagjai a környezetbarát termékeket forgalmazó cégnek és kiemelkedő csapatépítésüknek köszönhetően további kiváló eredményeket érnek el hónapról hónapra.
A folyamatosan bővülő kínálatok mellett sok kihagyhatatlan akciókkal és ajándékokkal lehet gazdag nemcsak a cégnek dolgozók, hanem a törzsvásárlói kör is időről időre.
Aki igazán szeretne dolgozni, karriert építeni, egy remek csapat tagja lenni az nem csupán egy üres ígéretet kap, hanem egy igazi lehetőséget. Így a régről dédelgetett álmok hamar valósággá válhatnak, csak úgy kell rájuk tekinteni, mint a meg nem élt pillanatokra. Így is úgy is eljön mindegyik csak az nem mindegy hogy rossz vagy jó pillanat születik életünkben. A jót könnyű elfogadni, de a rosszat már annál inkább nehezünkre esik. Sokan nem is merik bevallani, hogy mennyi mindenről lemaradtak már. Tenni egy jobb jövőért mégsem késő!
Ha igazán vállalkozó szellemű vagy és úgy érzed, hogy megvan benned a kellő kitartás és vágy arra, hogy együttműködj velünk, akkor ne tekints úgy ezekre a sorokra, mintha egy megfűzős ajánlat lenne, mert nem az. Ez annál sokkal, de sokkal több. Egy esély. Arra, hogy szabadon dönts mit is szeretnél.
Akiket érdekel a lehetőség annak máris elmondom, hogy mire számíthat: Egyszeri regisztrációs díj (960Ft), mellé egy örök tagság, kényelmes időbeosztás, (akár munka mellett is végezhető mindez), alap 23%-os azonnali árengedmény mindenféle vásárlási / rendelési kötelezettség nélkül, egy remek csapat, állandó segítség az előrejutásban, szintlépés különféle juttatásokkal, és még megannyi más...
Ne feledd... Gondolkodj ne csak kicsiben, hanem már nagyban is! Így eléred azt, amit szeretnél.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Mátészalka
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Csapattag
Extrák: Toborzói jutalék & Bónusz %-ék juttatás!
 
Eddig megtekintették 153 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Értékesítő" című hirdetést látja. (fent)