Betöltés...

Targoncavezető

Ár: 160.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Legyél Te is Magyarország legnagyobb félkeménysajt gyártó társaságának munkatársa. A 100%-ban magyar tulajdonú, dinamikus fejlődést produkáló és folyamatosan bővülő vállalkozáshoz Árumozgató és targoncavezető pozícióba várjuk jelentkezésed! Szekszárdon ebben a munkakörben a következő feladatokat kell majd megoldanod:

Különböző anyagokat és termékeket kell majd mozgatnod segédeszközökkel és emelővillás targoncával. Te fogsz felelni az áruk szakszerű átvételéért és tárolásáért.

Komissiólistán és szállítólevélen szereplő tételek összekészítésénél, selejtezésénél, és árukiadásánál a SAP-WM programmal és RF eszköz használatával kell boldogulj.

A munkádat ezzel háláljuk meg:
Lesz egy fix alap béred, ami bruttó 900 Ft/óra - ez idővel emelkedhet, a betanulás gyorsaságától is függ.Ezen felül havi jutalomban részesülsz, ami 13.000 Ft. Ezt a 2. hónaptól már havi szinten megkapod!A komissiózott teljesítményhez kapcsolódó egyéb juttatás szintén jár.3 hónap után minden hónapban 5000 Ft béren kívüli pénzjuttatást kapsz - csak azért, mert velünk dolgozol

Hogyan néz ki a műszakbeosztás?

Egyik héten: Hétfői, szerdai és szombati napon 9:40-22:00 óra közöttVasárnap 13:40-22:00 Másik héten: Keddi, csütörtöki és pénteki napon 9:40-22:00 óra között

Egyéb információ, ami még fontos lehet számodra:

Feltétel a 8 általános iskolai végzettség, továbbá érvényes targoncavezetői engedéllyel kell rendelkezz (vezetőüléses vagy vezetőállásos) Erkölcsi bizonyítványt is kérünk.

Egyes településekről ingyenes céges busszal utazunk, érdemes utána járnod!(+36 20 323 1364)Még hezitálsz? Azt még tudnod kell erről a munkahelyről, hogy az emberek szeretnek itt dolgozni, mert úgy érzik megbecsülik a munkájukat. És egyébként ez egy magyar cég, Te is büszke leszel majd arra, hogy hozzájárulhatsz ezeknek a sikeres termékeknek a gyártásához!
Jelentkezni és bővebb információt kérni az alábbi elérhetőségeken lehetséges:
06-20/323-1364 vagy
zsok.gyorgy@dologido.hu
Szekszárd, Augusz Imre utca 9-11
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szekszárd
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szakmunka
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: targoncás
 
Eddig megtekintették 402 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Targoncavezető" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: