Betöltés...

Targoncavezető ingyen szállással

Ár: 200.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Vezető állás? Igen! Targoncavezető!

Targoncás-anyagmozgató munkalehetőség Kecskeméten akár Tolna megyéből is ingyen szállással!

Nehezen találsz megfelelő munkalehetőséget Tolnában? Kipróbálnád magad egy új területen, akár a targoncák világában? Beletanulnál, de nincs meg a kezdőtőke belevágni? Tetszene egy lehetőség, ahol a munkád mellé ingyen szállást is biztosítunk, hogy még többet félre tudj tenni magas fizetésedből? Akkor most olvass tovább, mert megvan a megoldás!

Egy kecskeméti autóipari beszállító keres targoncás-anyagmozgatókat és kézi anyagmozgatókat, rakodókat, ahol már több mint 1000 fő dolgozik. A lehetőség most nyitva áll bárkinek, bárhonnét az országból, hiszen ingyen szállást is biztosítunk!

Miből áll a munka?

A targoncázás mellett a feladat autóalkatrészek kézi anyagmozgatása, raktározás, komissiózás. A munkarend 3 műszakos: 06:00-14:00 óra, 14:00-22:00 óra, és 22:00-06:00 óra között váltakozik. Háromhetente plusz egy extra pihenőnapot is kapsz.

A munkádat bruttó 202.000 Ft/hó alapbérrel háláljuk meg. Ezen felül a próbaidő után extra juttatás is jár. Azt is jutalmazzuk, aki nem hiányzik a munkából, és minőségi munkát végez. Úgy számolj, hogy a próbaidő után kb. nettó 200.000 Ft lesz a havi fizetésed. Ez mindig pontosan a bankszámládon lesz minden hónap 10. napjáig - és nem utolsó, hogy az ingyen szállás miatt lakhatásra sem kell elköltened belőle egy forintot sem!

Kecskemét nincs a világ végén, Szekszárdtól alig 120 km. Ráadásul a szállás a belvárosban lesz, tehát a szabadidődben könnyen eljuthatsz akárhova. A munkatársak dicsérni szokták a kulturált körülményeket és a barátságos kétfős szobákat. Fürdőszobából 4 személyre jut egy.

No de ki jelentkezhet?

8 általános iskolát végzett személyeket keresünk, akiknek van targoncavezetői tapasztalatuk. Azaz itt nem a papír számít, hanem hogy el tudod-e végezni a feladatot.

Röviden, tömören tehát:

Kecskemétre targoncás-anyagmozgató

legalább 8 általánossal + targoncás tapasztalattal

3 műszak: 6-14 óráig, 14-22 óráig, 22-06 óráig

bruttó 202.000 Ft/hó + cafeteria + jutalom (próbaidő után nettó 200.000/hó)

extra pihenőnap 3 hetente

szállás van, 2 fős szobák a belvárosban

Mit tegyél, ha szeretnél jelentkezni?

Kérjük, hogy a lenti űrlapon add meg az elérhetőségeidet, és kattints a “Küldés” gombra.

A jelentkezésed egy Tolna megyei kollégánkhoz fut be, aki 1-2 napon belül megkeres téged telefonon. A telefonban elmond minden részletet, és felteheted neki Te is a kérdéseidet.

Ha még nem döntöttél, és személyesen szeretnél velünk beszélni, akkor kollégánk a 06 20 323 1364-es telefonszámon várja a hívásodat munkanapokon reggel 9 és délután 5 óra között. Szívesen látunk irodánkban is: Szekszárd, Augusz Imre utca 9-11 (Szakszervezetek Háza) szám alatt.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szekszárd
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szakmunka
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: targoncás
Extrák: cafeteria, ingyen szállás, prémium
 
Eddig megtekintették 627 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Targoncavezető ingyen szállással" című hirdetést látja. (fent)