Betöltés...

Értékesítési asszisztens

Ár: 130.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A GM Média Zrt. állást hirdet
ÉRTÉKESÍTÉSI ASSZISZTENS
munkakörben
A GM Média Zrt. teljes körű PR és marketingkommunikációs szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. Folyamatosan keresi „out of the box” módon, a kreatív és költséghatékony kommunikációs eszközöket és ezeket ötvözi a legújabb szakmai trendekkel.

Minden célcsoportra hatékony kommunikációs és hirdetési stratégiát állítunk össze, de akár területre szabott megjelenéseket is tervezünk megbízóink számára. Magasan képzett, tapasztalt kollégáink segítséget nyújtanak a megfelelő kommunikációs csatorna kiválasztásában és a célcsoport specifikus üzenet meghatározásában, valamint ehhez igazítják a kampánystratégiát, az egyes kampányelemeket, kreatívokat.

A csapat munkájának eredménye mindig több, mint az egyéni teljesítmények összessége. Mi abban hiszünk, hogy csak közös erővel, egy célért küzdve, bízva a másikban érhetünk el valódi eredményeket. Büszkék vagyunk arra, hogy egységben és összhangban dolgozhatunk Ügyfeleink sikeréért!

Feladat:

adatbázis építés, kezelés
időpont egyeztetés, tárgyalások előkészítése
árajánlatok kiküldése
szerződések kezelése az előkészítéstől a számlázás előkészítéséig
irodai rend fenntartása
piaci trendek figyelése
javaslattétel portfólió bővítésre


Állás leírása

Média sales house keresi azt a kollégát, kolléganőt, aki szívén viseli az ügyfelek igényeit, elvárásait. Kimagaslóan attraktív irodaházunkban biztosítja a méltó fogadtatásról vendégeinket. Folyamatosan tartja velük a kapcsolatot és javaslatot tesz a vezetőség felé, hogy kik lehetnek további potenciális partnerek. Velük időpontot egyeztet. Elkészíti, kiküldi és nyomonköveti az árajánlatot. Kedvező fogadtatás esetén elkészíti a szerződést, lebonyolítja azt és átadja a pénzügynek. Rajta tartja a szemét a piacon és javaslatot tesz a portfólió bővítésére.

Kapcsolat:

Az önéletrajzokat fizetési igény megjelölésével az alábbi címre várjuk:

kapcsolat@gmmedia.hu

VAGY

A weboldalunkon található űrlapon:
http://gmmedia.hu/allasajanlat/
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Értékesítési asszisztens
 
Eddig megtekintették 162 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Értékesítési asszisztens" című hirdetést látja. (fent)