Betöltés...

Online értékesítés, MLM, Farmasi

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Otthon végezhető valós munka!
Ha van napi 1-2 óra szabadidőd, jó net kapcsolatod, és szeretsz az emberekkel beszélni, foglalkozni, akkor plusz jövedelmed lehet.
Katalógusból, vagy online katalógusból lehet értékesíteni a termékeket, melyek állatkísérlet mentesek, natur, bio termékek, pénztárca barát árak.
Kereset a befektetett munkádtól függően progresszívan nő. Termék ajánlásból, eladásból azonnali 23%-os jutalék van, de ha többet szeretnél keresni arra is van lehetőség, egy jól felépített törzsvásárlói körrel illetve munkatársakkal. Az egész csapatod forgalmából részesülsz passzívan, 3-22% között. A termék forgalom a pontértékekből adódik össze.
Mindet úgy, hogy 960 Ft – t egy regisztrációs csomagtot veszel amiben 2 db katalógus és termékminták vannak, amik segítenek elindítani a munkádat. Kapsz egy saját webirodát, és örökös tagságot, vagyis nincsen éves vagy havi díj!
És ami még nagyon fontos, hogy nincsen kötelezettség, vagyis ha csak egyszer rendelsz egy hónapban mert mondjuk az elején csak ennyit tudsz, akkor egyet rendelsz, ha netán még valamilyen sajnálatos módon ez sem jönne össze akkor sincsen semmi, nincsen kötelező rendelési limit, se kötelező rendelési összeg!
Segítséget a csapatunk minden tagjától!
Kérlek csak akkor jelentkezz ha valóban úgy érzed, hogy tenni szeretnél azért, hogy jobb vagy könnyebb legyen az anyagi helyzeted, és ezért hajlandó vagy tenni is! Ha a csapatunk tagja szeretnél lenni kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, vagy esetleg tölsd ki a regisztrációs űrlapot, de csak a fontos adatokat add meg (név, cím ahova a későbbiekben a futár a csomagot viszi, és a telefonszámod), ezután tudom megadni a saját webirodád elérhetőségét.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XXIII. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: értékesítő
 
Eddig megtekintették 208 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Online értékesítés, MLM, Farmasi" című hirdetést látja. (fent)